Mussen opruimingsdienst

Dat ze maar van de dakrand wegblijven.

Soms graaf ik voor mijn verhalen in mijn eigen leven. En uit zulke stukken moet ik naderhand zorgvuldig alle deeltjes verwijderen waarvoor geen eigen plaats bestaat. Ze hielden de passage alleen omhoog toen die nog wankel was en moest leunen op wat ik zelf heb meegemaakt. Het zijn maar steigers. Uiteindelijk moet het helemaal los van mij staan. Fietsen desnoods. De taal is aangewezen op zijn eigen vehikel, het verhaal, om samen het geheel te zijn.

Dit bericht werd geplaatst in Spreuken en sproken van alledag, Voor bij het schrijven. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s