Juist vangt de wekker te wekken aan

Zonder het bijbehorende genot kwam het orgasme uit het niets. Ik spoot als een rioolpijp en de waterval overstroomde de vloer om direct onder de deur van de wc te verdwijnen. Daar buiten hoorde ik iemand stommelen, mijn moeder. “Wat is hier aan de hand!?” Ze had het water al opgemerkt, en ik realiseerde me beschaamd dat het, gezien waar het vandaan kwam, urine moest zijn. Snel scheurde ik een aantal vellen toiletpapier van de rol en legde die als poging tot barricade voor de deur. Maar het was te weinig en sowieso hopeloos te laat.

Dit bericht werd geplaatst in Spreuken en sproken van alledag. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s