Uitdaging voor zangers

Zing drie coupletten van ‘Ik heb een potje met vet’, met zoveel techniek, muzikaliteit, vindingrijkheid en plezier in het samen zingen dat de luisteraars kunnen geloven dat jullie werkelijk het driehonderdeenenveertigduizendzevenhonderdachtentwintigste, het driehonderdeenenveertigduizendzevenhonderdnegenentwintigste en het driehonderdeenenveertigduizendzevenhonderddertigste couplet ten gehore brengen, en dat jullie nog lang niet zijn uitgezongen.

Succes! Het zal een genot zijn om naar jullie te luisteren.

Dit bericht werd geplaatst in Spreuken en sproken van alledag. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s