Nummer 597

Net heb ik mijn startnummer opgehaald. Ik loop morgen als nummer 597.

Waar ik het plakkaat precies op ga spelden weet ik nog niet. Aan het weerbericht te zien zal het droog zijn, maar met een matige wind. Geen ideale dag om een marathon te rennen, maar ook weer niet de slechtste die je je voor kunt stellen. Gelukkig was het niet gisteren, met hagel en onweer. Aan de andere kant hoef je bij zulke omstandigheden tenminste niet te twijfelen. Dan ren je in regenjack. Nu is het me niet duidelijk hoeveel lagen ik aan zal trekken, en welke. Ik denk dat het oranje wordt, dan ben ik tegelijk goed herkenbaar voor mijn vriendin, die op 30 kilometer klaar staat om me een banaan te geven.

En natuurlijk heeft de twijfel weer toegslagen. Geen idee of ik er echt klaar voor ben. Mijn lichaam voelt helemaal niet afgetraind aan. Ik heb keelpijn. Morgen weet ik meer.

Dit bericht werd geplaatst in Als ik over rennen schrijf en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s