Zorgen

Woensdag 18 april. Rustdag. Nog 4 dagen tot de marathon van Londen.

Nu ben ik me vooral heel erg zorgen aan het maken over het weer. In de voorspellingen wordt het verdorie steeds warmer in Londen. Het is inmiddels al 22 graden met een wolkje. En dat wolkje betekent dat het ietwat drukkend gaat zijn.

De windrichting was steeds zuidoost, wat voor mij gunstig is. Dan heb ik aan de noordkant van de Thames geen last van de wind en zelfs wat voordeel. Zeker met een windkracht 3. Maar nu is dat veranderd naar een zuidwesten wind met kracht 4! Het moet niet gekker worden!

Ik houd me eraan vast dat het vorig jaar in Rotterdam ook warm was, en dat heb ik ook redelijk goed doorstaan. Maar dit jaar ben ik in Londen, wat betekent dat 10 uur een uur later is dan in Nederland. De ellende stapelt zich op.

Maar aan de benen zal het niet liggen. Ron en Pepijn nemen ze om de beurt helemaal onderhanden, van boven tot onder en van voor naar achter. Alles is lekker soepel. Bovendien begin goed uitgerust te worden.

Dus alle zorgen ten spijt, ik wil gewoon gaan rennen!

Dit bericht werd geplaatst in De weg naar Londen 2018. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s