Veeleisend

Vrijdag 23 maart. Korte duurloop. Nog 30 dagen tot de marathon van Londen.

”SpretturNa de testloop van gisteren had ik verwacht dat ik het vandaag zwaar zou krijgen. Dat ik stijf en stram zou zijn. Dat ik moe zou zijn. Dat dertien kilometer eigenlijk te veel zou zijn.

Maar tegen alle verwachting in loop ik een heerlijk rondje. Geen last van mijn benen, geen last van stijve spieren, geen last van vermoeidheid. Niks van dat alles. Ik versnel nog wat, omdat het kan en omdat het lekker voelt.

En natuurlijk omdat ik morgen niet hoef te rennen. Want morgen heb ik weer een cursusdag met Sprettur. Daar kijk ik naar vooruit, want ik ben vreselijk benieuwd wat ik nu allemaal weer ga leren. Jammer dat ik zo weinig aan oefenen toekom.

Maar de marathontraining eist nou eenmaal vrijwel al mijn tijd op, en ik kan simpelweg niet alles tegelijk.

Dit bericht werd geplaatst in Als ik over rennen schrijf, De weg naar Londen 2018. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s