Meer geld nodig

Maandag 2 april. Even over de sponsoring. Nog 20 dagen tot de marathon van Londen.

”Children

Niet alleen de training gaat goed, er komt ook geld binnen voor GOAL for the Gambia, het doel dat ik sponsor in Londen. We hebben nu ongeveer 500 pond opgehaald.

Dat is fijn, want het is hard nodig, maar het is nog lang niet genoeg. De verschillende scholen, de kliniek en de studenten die direct van sponsoring afhankelijk zijn kunnen nog veel meer geld gebruiken.

Dan gaat het om simpele dingen, zoals het opnieuw pleisteren van de muren van een school, of het ommuren ervan. Of een dagje naar het strand voor de kinderen, want hoe belangrijk voor de ontwikkeling is het doen van leuke en speciale dingen wel niet! Maar het gaat ook om het betalen van het medisch personeel, rolstoelen, medicijnen, leermiddelen en ga zo maar door.

En wat dacht je van drie studenten die een plaats aangeboden hebben gekregen op de universiteit en die komende september mogen beginnen. Ze worden alleen niet direct gesponsord, dus ligt het er maar aan hoeveel geld er is of ze ook daadwerkelijk kunnen gaan studeren.

Kijk op deze site hoe je geld doneert en hoe je deze slimme jonge mensen naar de universiteit stuurt en dus verder helpt in het leven.

Mocht je dat te ingewikkeld vinden, geef me dan een seintje. Als je het bedrag naar me overmaakt, dan zorg ik ervoor dat er evenveel Ponden naar Gambia gaan als jij Euro’s aan mij geeft.

Dit bericht werd geplaatst in De weg naar Londen 2018. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s